Община Варна обяви  конкурс за длъжността Началник на отдел Дейности по

...
Община Варна обяви  конкурс за длъжността Началник на отдел Дейности по
Коментари Харесай

Търси се началник на отдел в Община Варна, заплатата е до 1500 лева

Община Варна разгласи  конкурс за длъжността Началник на отдел „ Дейности по отбрана на популацията “ към дирекция „ Управление на сигурността и надзор на публичния ред “. Основната заплата, избрана за длъжността, е до 1500 лева, заяви Дарик.  

Срещу това заплащане заемащият длъжността провежда, координира и управлява осъществяването на дилемите по отбраната на живота и здравето на популацията, опазването на околната среда и имуществото при бедствия на територията на Община Варна.

Минималните и характерни изисквания за позицията са степен на приключено обучение „ Бакалавър ” в техническа компетентност или региона на сигурността и защитата. Изисква се и III младши сан или 4 години професионален опит.

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством решение на тест и изявление. Срокът за показване на документите за присъединяване в конкурса е 15 април.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 kaka (преди 1 час) Рейтинг: 723 | Одобрение: 333 Търси се бушон та да му стоварим всички обири,само да не е от нашата партия. Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР